Linképítás árak

Linképítés Árak 2024

Mennyibe kerül a linképítés 2024-ben? Ezen az oldalunkon választ kaphat kérdésére!

Linképítés Árak 2023Edit Mennyibe kerül a linképítés 2023-ban? Ezen az oldalunkon választ kaphat kérdésére!

linképítés a SEO része, amelynek célja a weboldal számára releváns és értékes hivatkozások szerzése. A linképítés ára függ több tényezőtől, amelyek befolyásolják az árakat:

1. A linkek minősége: Minél magasabb a linkek minősége, annál drágább lesz a linképítés. A minőségi hivatkozásokat olyan weboldalakról szerezzük be, amelyek relevánsak a weboldalunkhoz, és magas rangot élveznek a keresőmotorok eredményei között.

2. A hivatkozások száma: Minél több hivatkozást szeretnénk szerezni, annál magasabb lesz a linképítés ára. A hivatkozások számának növelése a SEO eredményeinek javulását eredményezheti, de ez magasabb költségekkel jár.

3. A hivatkozások helye: Minél magasabb rangú weboldalról szerezzük be a hivatkozásokat, annál magasabb lesz az ár. A magas rangú weboldalakról származó hivatkozások nagyobb hatással vannak a weboldal SEO eredményeire, ezért magasabb árakat kérnek értük.

4. A szolgáltató tapasztalata és ismerete: A tapasztaltabb szolgáltatók magasabb árakat kérnek a linképítési szolgáltatásaikért, mivel több ismeretük és tapasztalatuk van a SEO-ról és a linképítésről.

5. A szolgáltatás időtartama: Minél hosszabb időtartamú szolgáltatást kérünk, annál magasabb lesz az ár. A hosszú távú linképítési stratégia jobb eredményeket hozhat, de ez magasabb árakat jelent.

Linképítés árak – Egy hatékony linképítő stratégia nélkülözhetetlen a weboldalak sikeréhez

A linképítés az egyik legfontosabb SEO technikák egyike, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a weboldalak a keresőmotorok rangsorában magasabb helyezést érjenek el. A linképítő stratégia megtervezése azonban nem egyszerű, és sokan keresik a megfelelő árakat, hogy hatékony linképítést végezzenek.

linképítés árak nagyban függnek az alkalmazott technikáktól és a célzott kulcsszavaktól. Az olcsóbb linképítő szolgáltatások általában kevesebb minőségi linkeket biztosítanak, míg a drágábbak magasabb minőségű linkekkel rendelkeznek, amelyek hatékonyabban támogatják a weboldalak SEO stratégiáját.

Mi azonban azt javasoljuk, hogy ne csak az árakat vegye figyelembe, hanem a linképítés minőségét és hatékonyságát is. Az olcsóbb szolgáltatások gyakran spam linkeket használnak, amelyek hosszú távon károsíthatják a weboldalakat. A minőségi linkek pedig hosszú távon hatékonyabban támogatják a weboldalak SEO stratégiáját, és elősegítik a tartalom nagyobb láthatóságát.

A linképítő szolgáltatások árak mellett azt is fontos figyelembe venni, hogy milyen linkekkel támogatják a weboldalakat. Az erős, magas minőségű linkek hatékonyabban támogatják a weboldalakat, és elősegítik a tartalom nagyobb láthatóságát a keresőmotorok rangsorában.

linképítő szolgáltatások ára azonban nem minden, amit a weboldal tulajdonosoknak figyelembe kell venniük. A linképítő szolgáltatások hatékonysága és minősége is fontos szempont, és ezeket alaposan ki kell értékelni, mielőtt döntést hozunk a linképítő szolgáltatásokról.

 

Kérjen egyedi linképítési árajánlatot most!

Új! Prémium linképítés, PR Cikk elhelyezés linképítés árak:

10+ éves, Google által megbecsült domaineken helyezünk el Prémium PR cikkeket. Ezeken a weboldalakon kevés kimenő link van!

> Az akciós linképítés árakat itt találod <

Fontos tudni:

– A linkeket egyedi szövegekkel, valamint változatos, a céloldalnak megfelelő horgony szöveggel látjuk el.

– A blog cikk bejegyzéseket minimum 1000 karakteres egyedi szövegkörnyezetben helyezzük el, 1 db képpel, 1db DOFOLLOW linkkel 1 db NOFOLLOW linkkel. Lehetőség van több ezer karakteres cikkek írására is, több képpel, linkkel de így az árak is magasabbak.

– Ajánlatkéréskor adja meg melyik weboldalra és milyen kulcsszavakra szeretné a linképítést. Valamint minden fontos információt ami fontos lehet. Pl. büntetett-e az oldal, új-e, már volt linképítés, stb.

– A linképítés előtt minden esetben link és weboldal analízist végzünk, illetve keresőoptimalizálás tanácsadás-t is érdemes kérni.

Áraink 2024-01-01 -től érvényesek.
Áraink tartalmazzák az ÁFA-t (0%).

1 év garanciát vállalunk a linkekre és a blog bejegyzésekre!

Linképítés árak 1 év garanciával

linképítés áraink úgy vannak kikalkulálva, hogy ha 1 éven belül valamelyik általunk készült link eltűnne az adott katalógusból, vagy blogból akkor építünk helyette egy másikat.

A Linképítésbe befektetett pénz nem kidobott pénz! Megtérülhet már az első 1-2 hónapban. Ezt érdemes meggondolnia.
Amennyiben szeretné, weboldalát-webáruházát az első oldalon, netán az első helyen látni a keresőkben akkor keressen minket bizalommal, elérhetőségeink egyikén.