Linképítés

Linképítés – Linkmarketing 2024

linkepites-linkmarketing

Mi a linképítés, link marketing?

Sokan elhanyagolják a linképítést, mint a keresőoptimalizálás egyik nagyon fontos lépését.

linképítés azért fontos a weboldalaknak, mert:

– Minél több releváns és minőségi link mutat oldalunkra annál előrébb sorol majd minket a kereső a találati listáján az adott kulcsszóra.
– Látogatottság növelő hatása van.

Persze egyszerűnek tűnnek a linképítéssel kapcsolatos munkálatok, ám de koránt sem azok. A keresőmotorok közel 200 szempont szerint vizsgálják weboldalunkat és ezek alapján osszák ki helyezésünket a kereső találati listáján.

Néhány példát kiemelnénk, miért számít, hogy milyen linket építünk:

– Fontos a linkelő odlal DA, PA értéke. (Domain Authority)
– Milyen rég óta megbízható  az az oldal ahonnét a linket kapjuk. (Domain Age)
– Releváns-e a linkelés szövege. (Anchor Text)
– Tiltott-e az a weboldal ahonnét a linket kapjuk, pl. büntetés alatt áll. (Domain Penalty)

A linképítés a SEO azaz a keresőoptimalizálás nagyon fontos része:

A SEO (Search Engine Optimization) olyan technikák összessége, amelyek segítenek a weboldalaknak előrébb kerülni a keresőmotorok eredményeiben, és ezáltal növelni a látogatottságukat. A SEO alapja a keresőmotorok algoritmusainak megértése és annak kihasználása, hogy minél jobban megfeleljenek a keresők által elvárt kritériumoknak.

linképítés a SEO egyik fontos eleme, amelynek célja, hogy minél több értékes, releváns hivatkozást kapjon a weboldal. A hivatkozások (links) olyan elérési utakat jelentenek a keresőmotorok számára, amelyeken keresztül a weboldal tartalmát elérhetik és indexelhetik. Minél több és minél értékesebb hivatkozás mutat egy weboldalra, annál magasabb rangot kap a keresőmotorok eredményeiben.

A linképítésnek többféle formája létezik, mint például a visszahivatkozások (backlinks) szerzése más weboldalakról, a guest blogolás, a fórumokon való hozzászólások, vagy a direkt marketing eszközök használata. A linképítés során fontos figyelembe venni, hogy csak olyan hivatkozásokat szerezzünk be, amelyek relevánsak és értékesek a weboldalunk számára, ugyanis a keresőmotorok figyelik és szankcionálják a spam hivatkozásokat.

A linképítés tehát fontos a SEO sikerének érdekében, mivel segíti a keresőmotorokat abban, hogy megismerjék a weboldal tartalmát, és jobban megértsék a weboldal releváns témáját. Emellett a hivatkozások segítenek a weboldal népszerűsítésében, mivel új látogatókat hozhatnak a weboldalra, és javíthatják a weboldal népszerűségét a keresőmotorok eredményeiben.

2017-ben a linképítést hogyan végezzük?

2024-ben a linképítést hogyan végezzük?

– Elemezzük weboldalát-webáruházát.
– A weboldala jelenlegi eredményeit rögzítjük. (kulcsszó helyezések, linkek száma, stb.)
– Konkurencia elemzést végzünk.
– Linképítési tervet készítünk, reális, elérhető célokkal. (mit, mikor, mennyiért)
– Szerződés – Megállapodás megkötése és az első havidíj* befizetése után megkezdjük a linképítést, ez hetekig, nagyobb megrendelés esetén akár hónapokig is eltarthat. Csak lassan szabad linkeket építeni, hogy természetellenesnek tűnjön a keresők szemszögéből. Ha sok link jelenik meg rövid idő alatt és akár büntetés lehet belőle.
– Minden hónap végén küldünk egy jelentést az előző hónapban megépített linkekről (szerződés függő).
– Álltalában 6-12 hónapos szerződéssel dolgozunk.

* Bizalomra építjük szolgáltatásunkat, de a linkek építése némileg visszafordíthatatlan folyamat. Ha egy link elkészült, azt megszüntetni már csak nagyon nehezen lehet. Aki korrekt és megbízható partnert keres linképítésre, az megérti miről van szó.

(Vannak olyan cégek akik napok alatt több ezer linket ajánlanak szinte pár ezer forintért… Ezeket kerülje, mert nagy kárt tudnak okozni! Weboldala el is tűnhet a keresők indexéből! )

Ami nagyon fontos a linképítés során!

Ami nagyon fontos a linképítés során!

– Havonta 10-20 db linknél többet nem érdemes (függ a weboldal-webáruháztól is) építeni és a természetességre kell törekedni. (Azért is vállaljuk a linképítést ilyen határidőkkel.)
– Mi a legrelevánsabb helyekre építünk először és csak ez után az általánosabb helyekre.
– Weboldalán semmilyen kódot sem helyezünk el. Igény esetén ajánlást teszünk (SEO Audit) arra, hogy mit változtasson meg honlapján a sikeresség érdekében és ha Ön erre igényt tart akkor ezt a munkát is ránk bízhatja.
– Lehetőség van az Ön főoldala linkelésére, mély linkelésre, blog cikkek, PR cikkek elhelyezésére is, az utóbbi nagyon értékes.
– Ha az Ön weboldala-webáruháza Adsense Safe, akkor tudjuk csak vállalni a munkálatokat.

 

 

10 + 2 érv, miért minket válasszon weboldala-webáruháza linképítéséhez.10 + 1 érv, miért minket válasszon weboldala-webáruháza linképítéséhez.

1. Első és legfontosabb: Nálunk az Ön weboldala-webáruháza az első.
2. Több mint 25 éve foglalkozunk linképítésel, azóta követjük a Google változásait.
3. Eredményeink viszonylag hamar (2-3 hét) láthatóak a kulcsszavak helyezésében látogatottsági statisztikákban és az Ön weboldala-webáruháza forgalmában.
4. Ellenben más cégekkel, nálunk csak a kiépített link után kell fizetnie és az általunk készített linképítésről bizonylatot adunk, azaz le ellenőrizheti miért  fizet.
5. Előre tervezhet, mivel nincsenek rejtett költségek.
6. A linkek szövegeit egyedi releváns szöveggel látjuk el, igény szerint (2000+ karakter).
7. Pontosan, megbízhatóan, határidőre dolgozunk.
8. Kizárólag csak olyan technikákat alkalmazunk, melyeket a keresőmotorok, Google, Yahoo, Bing, stb. ajánlásában is megfogalmazott. A linképítő programokat, szoftvereket kerüljük!
9. Ügyfeleink adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen megkeresésre sem adjuk ki harmadik személynek!!!
10. És ami még nagyon fontos: Szeretünk Dolgozni és nem vagyunk linkek hozzá…

+1. 1 év garanciát vállalunk a linkekre és blog bejegyzésekre! Azaz, ha 1 éven belül valamelyik általunk készült link eltűnne az adott katalógusból, azonnal építünk helyette egy másikat, ugyanolyan értékűt.

Linképítés 1 év garanciával

Mennyibe kerül Önnek a linképítés? >> Linképítés árak 2024.

A Linképítésbe befektetett pénz nem kidobott pénz! Megtérülhet már az első 1-2 hónapban. Ezt érdemes meggondolnia.
Amennyiben szeretné, weboldalát-webáruházát az első oldalon, netán az első helyen látni a keresőkben akkor keressen minket bizalommal, elérhetőségeink egyikén.